Website vertalingen

Uw website laten vertalen? Als u uw boodschap of product internationaal voor het voetlicht wilt brengen, is een meertalige website eigenlijk onmisbaar. Uw website is voor uw relaties, klanten en prospects vaak de eerste en belangrijkste informatiebron. Met een websitevertaling naar de taal van de bezoeker brengt u uw boodschap het duidelijkst over.

website vertalen vertaalbureau wilkens cs gentBij het website vertalen is het belangrijk dat de wervende kracht van de originele tekst behouden blijft. Een woord-voor-woord-vertaling slaagt hier niet in. Wanneer wij uw website vertalen, selecteren wij daarom altijd gespecialiseerde vertalers. Zij vertalen uw webteksten zo, dat zowel de inhoud als de toon van de originele tekst overeind blijven in de vertaling.

Lees ook de casestudy’s over MyMicroInvest en Winsol en hoe wij bedrijven door middel van websitevertalingen helpen met het behalen van hun commerciële doelen.

Website vertalen: copyvertaling

Een copyvertaling is een speciale vorm van vertalen, die zeer geschikt is voor het laten vertalen van websites en andere marketingteksten. Bij een copyvertaling wordt de tekst eerst door een gespecialiseerde marketingvertaler vertaald.

De vertaling wordt vervolgens door een professionele copywriter gereviseerd. Deze besteedt veel aandacht aan de leesbaarheid, soepelheid en wervende kracht van de vertaling en kijkt daarbij niet naar de oorspronkelijke tekst. Ten slotte wordt de vertaalde en bewerkte tekst door een screener naast de oorspronkelijke tekst gelegd en gecontroleerd op inhoud en volledigheid.

Het eindresultaat is een vlot leesbare, wervende tekst in de doeltaal.

Copywriting

Schrijven voor het web is een vak apart. Bezoekers van een website scannen de pagina en letten vooral op kopjes, knoppen en koppelingen. De teksten zijn dan ook beknopt en to the point.

Zo vraagt elk medium zijn eigen benadering. De copywriters van Wilkens c.s. zijn bedreven in het schrijven van wervende teksten. Zij vertalen uw boodschap naar een pakkende, heldere tekst. Een volledig jaarverslag, een aantrekkelijke brochure of effectieve webteksten… Onze copywriters geven u de teksten die u nodig heeft.

Offerte aanvragen

Casestudy’s over websitevertalingen

Even kennismaken?

De voordelen van
vertaalbureau Wilkens

- Native speaker vertalers voor elke taal
- Een vaste contactpersoon
- Service op maat
- ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we kennismaken!