Vertalen

Of het nu gaat om een officieel aanbestedingsdocument, een marketingcampagne met een vette knipoog, de bijsluiter voor een revolutionair medicijn, je website of de handleiding voor een blender met de allernieuwste technische snufjes: bij Wilkens c.s. vertalen we graag voor je. De diversiteit maakt ons werk zo boeiend!

En deze diversiteit heeft er ook voor gezorgd dat we zo goed zijn geworden in wat we doen én dat we een groot netwerk op hebben kunnen bouwen van de beste vertalers. Dit netwerk is net zo veelzijdig als onze vertaalopdrachten. En juist daardoor kunnen wij altijd de beste vertaler voor jouw vertaalopdracht vinden.

Onze vertaalspecialisaties

We werken altijd met vertalers die niet alleen de sterren van de hemel vertalen, maar die ook uitgebreide ervaring hebben binnen jouw vakgebied. Werk je bijvoorbeeld bij een notariskantoor? Dan weet je zeker dat er altijd een juridisch-gespecialiseerde vertaler aan jouw stuk werkt. En werk je bij een marketingbureau? Dan gaat een ervaren marketingvertaler met je vertaalwerk aan de slag.


Wij specialiseren ons in verschillende vertaalgebieden:

 

Heb jij een stuk wat je vertaald wil hebben, maar weet je niet zeker of het binnen een van deze categorieën valt? Geen enkel probleem! Neem alsnog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan, want we kunnen je altijd helpen.

Wilkens c.s. en vertalen

Om goed voor je aan de slag te kunnen gaan en mee te kunnen denken vanuit jouw perspectief, vinden wij het heel belangrijk dat we jou als klant goed leren kennen. We willen weten in wat voor organisatie we terecht komen en in welk proces, want de vertaling die je aanvraagt is altijd onderdeel van een grotere context. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen komen we samen tot het allerbeste resultaat. Ben je benieuwd welke organisaties ons al eerder vertrouwden met hun vertaalwerk? Neem dan vooral een kijkje op onze klantpagina.

Onze vertalers beschikken dus over uitgebreide en diverse ervaring in je vakgebied. De ene vertaler heeft een lange en intensieve carrière gehad en zet zijn kennis graag nog in tijdens zijn pensioen, de ander heeft al decennia aan ervaring binnen de vertaalwereld en heeft al geholpen aan menig boek of document. In ieder geval, het mocht duidelijk zijn: er werkt altijd een expert aan je tekst.

Groot project op de planning?

Heb je een groot project met een gefaseerde oplevering van teksten die allemaal moeten worden vertaald? We kunnen je de volledige planning en uitvoering uit handen nemen. We overleggen dan met de vertalers en zorgen ervoor dat je project binnen de beschikbare tijd wordt opgeleverd.

Zo’n groot project kan een enorme uitdaging lijken. Daarom gaan we nog een stapje verder dan het plannen en uitvoeren: we kunnen alle teksten namelijk ook voor je schrijven. We zetten onze gespecialiseerde copywriters of technisch schrijvers dan voor je aan het werk. Laten we samen kijken naar wat we voor je kunnen betekenen!

Contact

We zorgen ervoor dat je je geen enkele zorgen hoeft te maken over je vertaalproject, hoe moeilijk je tekst of talencombinatie ook is. Meteen aan de slag? Neem contact op met onze medewerkers, dan vertellen zij je graag over de mogelijkheden. Je kan ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.