Een economische of financiële vertaling vraagt om grote nauwkeurigheid en een grondige kennis van de materie. De kennis van terminologie die voor financiële vertalingen benodigd is, is zeer uitgebreid en verandert bovendien voortdurend. Om nog maar te zwijgen over de vele afkortingen die worden gebruikt. Daarom selecteert financieel vertaalbureau Wilkens c.s. voor financiële vertalingen uitsluitend vertalers die een financieel-economische opleiding hebben gevolgd, of die ruime werkervaring in het vakgebied hebben opgedaan.

financieel vertaalbureau financiële vertalingen wilkens gentAlle soorten financiële vertalingen

Vertaalbureau Wilkens c.s. vertaalt al uw financiële documenten. Van contracten en jaarverslagen tot beleggingsprospectussen, begrotingen en economische analyses. Voor de vertaling van jaarverslagen en andere financiële rapportages is het goed om te weten dat onze financiële vertalers werken volgens de International Financial Reporting Standards (IFRS). Hiermee voldoen onze financiële vertalingen altijd aan de juiste standaard.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Al onze financiële vertalingen worden volgens strikte normen nagekeken door een tweede vertaler, waardoor de kans op fouten wordt geminimaliseerd. Financieel vertaalbureau Wilkens c.s. heeft een ISO 9001-certificering. Wij werken dus volgens strenge, extern gecontroleerde kwaliteitsprocedures.

Klanten

Financieel vertaalbureau Wilkens c.s. werkt voor een grote en gevarieerde groep klanten in de financiële sector en aanverwante sectoren. Een kleine greep: banken, beleggingsfirma’s, boekhoudkantoren, bureaus voor advies en consultancy, notarissen en advocatenkantoren. Wij vertellen u graag meer over onze referenties in een persoonlijk gesprek.

Offerte aanvragen

Even kennismaken?

De voordelen van
vertaalbureau Wilkens

- Native speaker vertalers voor elke taal
- Een vaste contactpersoon
- Service op maat
- ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we kennismaken!