‘Visie rendeert’ in de samenwerking met Dierickx Leys Private Bank

Dierickx Leys Private Bank  is gespecialiseerd in beleggingsadvies, vermogensbeheer, fondsenbeheer en vermogensadvies. Het bedrijf is in 1901 opgericht in Antwerpen en heeft intussen ook kantoren in Mortsel, Gent en Kortrijk. De slagzin die Dierickx Leys Private Bank hanteert is ‘visie rendeert’ en dat geldt ook voor hun samenwerking met Wilkens c.s. Wij zijn al sinds 2018 hun vaste vertaalpartner.

Dierickx Leys Private Bank en Wilkens c.s. spreken dezelfde taal

Zowel Dierickx Leys Private Bank als Wilkens c.s. dragen individuele service en maatwerk hoog in het vaandel. Daarnaast werken we beiden graag met vaste contactpersonen, zodat klanten kunnen rekenen op een bekend gezicht en een vlotte en efficiënte service. Beide bedrijven gaan het liefst een langetermijnrelatie aan met hun klanten. Ook kwaliteit en expertise staan hoog op onze prioriteitenlijst. Dankzij deze gelijkenissen loopt de samenwerking tussen Dierickx Leys Private Bank  en Wilkens c.s. al sinds het begin van onze samenwerking van een leien dakje.

Een vaste workflow

Dierickx Leys Private Bank verstuurt al haar klantencommunicatie in het Nederlands én het Frans. We ontvangen daarom vooral korte berichten zoals artikels voor de website, e-mails, berichten voor LinkedIn of persberichten. Deze teksten verschijnen verschillende keren per week en moeten dan het liefst zo snel mogelijk vertaald worden. Wilkens c.s. heeft voor deze opdrachten een vaste workflow vastgelegd die zowel door de klant als door de vaste projectmanager goed gekend is. Zo kunnen deze vertaalopdrachten steeds snel en efficiënt uitgevoerd worden.

Naast deze vertalingen van korte teksten verzorgt Wilkens c.s. ook regelmatig grotere vertaalprojecten voor Dierickx Leys Private Bank , zoals hun driemaandelijks magazine Dierickx Leys Journal of financiële documentatie met betrekking tot hun beleggingsproducten. We werken met een vaste vertaler die een uitgebreide financiële expertise heeft en die bovendien goed bekend is met de gewenste schrijfstijl en terminologievoorkeuren van Dierickx Leys Private Bank . Dankzij de vlotte samenwerking en duidelijke verwachtingen verlopen ook deze vertaalprojecten steeds zonder problemen.

“Professioneel, vakkundig en deskundig”

Pascale van Gastel, commercieel medewerker bij Dierickx Leys Private Bank en onze vaste contactpersoon voor vertaalopdrachten, vat onze dienstverlening kort en bondig samen als “professioneel, vakkundig en deskundig”.

Wil je jouw financiële teksten ook laten vertalen door een partner die dezelfde waarden hanteert als jouw organisatie? Wilkens c.s. helpt je graag! Neem gerust contact met ons op via info@wilkens.be of 09 265 00 40.

Deel dit bericht, kies je platform!