Diensten

Vertalen

Of het nu gaat om een officieel aanbestedingsdocument, een marketingcampagne met een vette knipoog, de bijsluiter voor een revolutionair medicijn, je website of de handleiding voor een blender met de allernieuwste technische snufjes: bij Wilkens c.s. vertalen we graag voor je.

Tolken

Taal is een geweldig communicatiemiddel, maar kan ook een obstakel vormen wanneer je verschillende talen spreekt en elkaar niet kan begrijpen. Met onze tolkdienst zorgen we ervoor dat taalbarrières doorbroken worden en communicatie weer goed kan verlopen.

Technisch schrijven

Heb je net een nieuw product op de markt gebracht? Dan weet jij maar al te goed dat je daar goede technische documentatie bij nodig hebt, misschien zelfs wel in meerdere talen. Om jou dat werk uit handen te nemen bieden we je onze technisch schrijvers aan, die graag met jouw technische teksten aan de slag gaan.

Copywriting

Hoe zorg je ervoor dat iedereen ziet hoe goed jouw producten of diensten zijn? Of dat je doelgroep je überhaupt ziet staan? De eerste stap naar succes: ijzersterke teksten! En dat hoef je niet bovenop jouw workload te tellen of iemand extra voor aan te nemen.

Ondertitelen

Wil je het beeldmateriaal van jouw organisatie laten ondertitelen? Dan gaan onze ondertitelaars voor je aan de slag!

Aanvullende diensten

Dankzij ons uitgebreide netwerk van taalprofessionals kan je voor vrijwel alle taalgerelateerde vragen en opdrachten een beroep op ons doen! Niets is ons te veel gevraagd.