Copywriting

Hoe zorg je ervoor dat iedereen ziet hoe goed jouw producten of diensten zijn? Of dat je doelgroep je überhaupt ziet staan? De eerste stap naar succes: ijzersterke teksten! En dat hoef je niet bovenop jouw workload te tellen of iemand extra voor aan te nemen. 

Wilkens c.s. heeft schrijvers die allerlei soorten stevige teksten schrijven. Denk bijvoorbeeld aan copywriters die commerciële en creatieve teksten schrijven en die je niet alleen kunnen helpen bij het informeren van potentiële klanten, maar ook bij het veroveren van de harten van je doelgroep. En dat doen we niet alleen in het Nederlands, maar in welke taal je ook wenst.

Copywriting

Goede copywriters weten precies hoe ze de voordelen van je product of dienst perfect kunnen verwoorden en verplaatsen zich zo in de lezer, dat ze precies kunnen vertellen wat zij willen weten. Je kunt je misschien voorstellen dat échte goede copywriters daarom moeilijk te vinden zijn.

Toch hebben wij ze gevonden. Onze taalvirtuozen hebben uitgebreide kennis en ervaring binnen de communicatie, marketing en advertising. En nog belangrijker dan dat: zij hebben reeds bewezen dat zij als geen ander in staat zijn om je product of dienst op de beste manier aan de man te brengen.

SEO teksten

We kunnen je ook helpen bij het schrijven van SEO-teksten. Search Engine Optimization, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, helpt je bij het beter vindbaar maken van jouw website.

Bij SEO-teksten richten we ons eerst op zoektermen: waarop moet je website gevonden worden? Als deze eenmaal duidelijk zijn, gaan onze SEO-schrijvers aan de slag. Ze zorgen ervoor dat je zoektermen vaak genoeg (maar zeker niet te vaak) en op precies de juiste plaats voorkomen op je website. Het resultaat: een tekst die zo geschreven is, dat hij beter scoort in zoekmachines.

Kan je wel wat advies gebruiken op het gebied van internetmarketing? Denk aan vormgeving, de navigatiestructuur, afbeeldingen, multimedia en interactieve elementen? Deze spelen allemaal een rol bij de effectiviteit van je website. In dat geval werken we samen met onze marketingafdeling. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Wilkens c.s. en copywriting

Is het niet genoeg om je marketingteksten in één (andere) taal te schrijven of vertalen, en wil je gelijk voor meerdere talen gaan? We hebben een groot internationaal netwerk van copywriters en vertalers, die jouw teksten in hun moedertaal schrijven of naar hun moedertaal vertalen. Je kunt je tekst ook eerst in het Nederlands of Engels laten schrijven en vervolgens laten vertalen in zoveel talen als je wilt. Of het nu om flyers, brochures, jaarverslagen of websiteteksten gaat: wij gaan graag voor je aan de slag.

En heb je een grotere schrijfopdracht op de planning staat? We kunnen dan ook je volledige planning en uitvoering van je overnemen. Je hoeft je dan nergens meer zorgen om te maken, want wij regelen alles voor je!

Contact

Ben jij klaar voor teksten waarmee jij je doelgroep voor je gaat winnen? Laten we samen kijken naar wat we voor je kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact op met onze projectmanagers of vraag een offerte aan.

En heb jij geen commerciële of creatieve teksten nodig, maar heb je wel een ander schrijfproject waarmee we je kunnen helpen? Neem dan ook contact met ons op. Zijn je teksten technisch? Bekijk onze pagina over technisch schrijven, misschien is dat meer wat je zoekt!