Vertaalbureau Wilkens c.s. BVBA behaalt zijn ISO 17100-certificaat

Sinds maart 2016 is Vertaalbureau Wilkens c.s. officieel een BVBA. Deze nieuwe stap in de geschiedenis van het bedrijf zet ons als full service vertaal– en schrijfbureau nog meer op de kaart in België en andere Europese landen. Wij bieden onze klanten hoogwaardige vertalingen in verschillende domeinen (medisch/farmaceutisch, technisch, software, juridisch). Wij blijven ook uw kennispartner voor allerlei vormen van technische documentatie en commerciële documentatie (technical writing en copywriting).

Sinds kort behaalde Wilkens c.s. zijn ISO 17100-certificaat. Deze norm is de internationale norm voor vertaaldiensten en garandeert vertaaldiensten van de hoogste kwaliteit. Hierdoor meten we ons met vertaalbureaus in Europa en over de hele wereld.

Daarnaast bezit Wilkens c.s. ook het ISO 9001-certificaat. De certificering volgens deze norm heeft betrekking op onze kwaliteitsprocedures. Al onze medewerkers werken volgens dit kwaliteitssysteem, waarin elke stap van onze interne processen gedetailleerd beschreven is.

Voor meer info of een offerte-aanvraag, contacteer ons op +32 9 265 00 40 of stuur een e-mail naar info@wilkens.be.

Deel dit bericht, kies je platform!