Het is officieel: Wilkens c.s. behoort tot de beste vertaalbureaus van België!

Vertaalbureau Wilkens c.s. Vertalers ∙ Tolken∙ Technical Writers is lid geworden van de BQTA, de Belgische vereniging van vertaalbedrijven.

De naam BQTA staat voor Belgian Quality Translation Association. Niet ieder vertaalbureau kan zomaar lid worden van de BQTA. Het woordje ‘Quality’ zegt het eigenlijk al: om lid te worden van de BQTA moet een vertaalbureau voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en bedrijfsvoering.

Het charter van de BQTA is er glashelder over:

“(Onze leden) verzorgen hoogkwalitatieve vertalingen, uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde taalprofessionals die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen, ondersteund door gedocumenteerde procedures en gestandaardiseerde kwaliteitsprocessen, gecoördineerd en gecontroleerd door bekwame projectbeheerders.

Ze werken volgens de hoogste normen inzake vertrouwelijkheid, communicatie en klantenservice.”

Onze klanten vertrouwen al jaren op de hoge kwaliteit van onze ISO-gecertificeerde dienstverlening. Met ons lidmaatschap van de BQTA is het dan nu officieel: doet u zaken met Wilkens c.s. Vertalers ∙ Tolken∙ Technical Writers, dan doet u zaken met een van de beste vertaalbureaus van België.

Wilt u meer weten over onze kwaliteitscontrole en de vertaalprocessen? Bel of mail gerust. Onze accountmanagers beantwoorden al uw vragen.

Deel dit bericht, kies je platform!