Niet-medische Vertalingen

Wilt u niet-medische teksten laten vertalen? De expertise van Wilkens c.s. Medical Translations beperkt zich niet tot medische vertalingen. Wij bieden ook goede vertalingen voor andere vakgebieden.

Wilkens c.s. Medical Translations is onderdeel van Wilkens c.s. Vertalers en Tolken. Gezamenlijk beschikken wij over een internationaal bestand van meer dan drieduizend vertalers (en anderen, zoals tolken en schrijvers). Hierdoor kunnen wij voor vrijwel elke talencombinatie en elk vakgebied de juiste vertaler selecteren.

Hieronder ziet u een overzicht van vakgebieden en soorten teksten waarvoor wij vertalingen leveren. Staat uw vakgebied er niet bij? Aarzel niet om contact op te nemen.

Vakgebied

Soorten teksten

Marketing

Websites, brochures, leaflets, advertenties.

Financieel-economisch

Jaarverslagen, jaarrekeningen, rapportages, correspondentie.

Juridisch

Contracten, overeenkomsten, volmachten, algemene voorwaarden.

HRM

Formulieren, competentielexicons, personeelsreglementen.

Technisch

Handleidingen, installatievoorschriften, veiligheidsdocumentatie, trainingsmateriaal.

Vertalers met vakkennis

Ook voor onze niet-medische vertalingen geldt: wij selecteren altijd een vertaler met kennis van het vakgebied van de tekst. Voor juridische teksten zetten wij bijvoorbeeld vertalers in met een juridische opleiding of met werkervaring op juridisch gebied; technische teksten laten wij vertalen door vertalers met een technische achtergrond, bijvoorbeeld werktuigbouwkundig ingenieurs.

Voorrang voor kwaliteit

Voor de vertaling van niet-medische teksten hanteren wij exact dezelfde gecertificeerde kwaliteitscontrole en werkprocedures als voor medische teksten. Met andere woorden:

•    Elke tekst wordt vertaald door een native speaker van de gewenste doeltaal.
•    Elke vertaling wordt integraal gecontroleerd door een ter zake kundige reviewer.
•    Wij leveren altijd op tijd.
•    Bij langere projecten houden wij u op de hoogte van de voortgang.
•    Uw contactpersoon bij Wilkens c.s. is altijd beschikbaar voor vragen en opmerkingen.
•    U kunt te allen tijde een beroep doen op onze after-sales service.

Aanvullende diensten voor niet-medische teksten

Behalve vertalingen kunt u ons ook inschakelen als u een tolk nodig heeft met een niet-medisch specialisme. Daarnaast bieden wij op niet-medisch gebied onder meer copywriting, technical writing, desktop publishing, internetmarketing, webdesign en audiovisuele producties. Wilt u meer weten? Neem dan nu contact op.