Medical Writing

De medical writers van Wilkens c.s. Medical Translations nemen u veel werk uit handen. Deze specialisten beschikken over een brede medische kennis en uitstekende schrijfvaardigheden.

Een schrijfopdracht aanvragen

Ga naar onze offertepagina om direct een schrijfopdracht aan te vragen, of stuur direct een e-mail naar info@medicaltranslations.be. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op om de aanvraag door te spreken. In dit gesprek zullen wij u ook vragen naar de aard van de te schrijven tekst en uw wensen op het gebied van stijl, lengte, doelgroep en deadline.

Regulatory teksten

Onze medical writers werken volgens internationale standaards, zoals de standaardtemplates van de Europese EMA en de Amerikaanse FDA, bij de productie van de medische documenten voor clinical research en het registratieproces voor nieuwe medicijnen.

Het uitbesteden van medisch schrijfwerk voor regulatory teksten heeft veel voordelen. De medical writer kent de standaards, werkt zeer gestructureerd en presenteert de informatie helder en bondig. Onze medical writers zijn zeer ervaren en weten precies welke informatie zij nodig hebben om de vereiste documentatie te kunnen schrijven. Houdt u er wel rekening mee dat regelmatig contact met artsen, onderzoekers en andere betrokkenen nodig kan zijn voor de informatievergaring.

Voor grotere medical writing-projecten kunt u een in-house detachering van een of meer medical writers van Wilkens c.s. Medical Translations overwegen. Dit is een eenvoudige manier om de capaciteit van uw team snel op te schalen. Met een medical writer van Wilkens c.s. Medical Translations voegt u een echte specialist toe aan uw team.

Informatieve en marketingteksten

Voor voorlichtingsmateriaal, educatieve teksten en marketingteksten, zoals brochures en webteksten kunt u een beroep doen op de medical copywriters van Wilkens c.s. Medical Translations.

Een schrijfopdracht voor informatieve of marketingteksten start met een briefing, waarin het onderwerp, de doelgroep, de gewenste stijl en al uw verdere wensen aan de orde komen. Op basis van de verzamelde informatie schrijft de copywriter een heldere, pakkende tekst, die volledig is toegesneden op het beoogde publiek. Wij offreren een schrijfopdracht altijd inclusief minimaal één correctieronde.