Heeft u nu een goede vertaling nodig? Hier kunt u direct een offerte aanvragen.

Uw deadline is de onze

Het vertalen van teksten is vaak een van de laatste stappen in uw proces. Het gevolg is dat er weinig tijd beschikbaar is voor de vertaling. Dit is geen probleem bij Wilkens c.s. Wij zijn ons bewust van deze situatie en hebben onze organisatie zo ingericht, dat wij uw vertaalopdrachten razendsnel kunnen uitvoeren, zonder in te boeten aan kwaliteit. Wij leveren altijd op tijd, ook al is die tijd beperkt.

Vertalen voor uw vakgebied

Uw vertaling is bij ons in goede handen. Wij werken met vertalers die het vak van vertalen tot in de puntjes beheersen. Zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Maar daar blijft het niet bij. Elke vertaler van Wilkens c.s. beschikt over kennis van een specifiek vakgebied. Een voorbeeld: medische teksten worden vertaald door vertalers die een medische opleiding hebben genoten of die werkervaring hebben in de medische sector. Voor juridische teksten maken wij gebruik van juridisch gespecialiseerde vertalers.

Wilkens c.s.: tot uw dienst

Wij onderscheiden ons in onze verregaande dienstverlening aan u. Om te beginnen heeft u altijd een vaste contactpersoon. Hij of zij neemt uw opdrachten aan, zorgt voor de goede uitvoering en levert de vertaling weer aan u terug. Uw contactpersoon staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Maar we zullen u ook vragen stellen, om te garanderen dat wij optimaal kunnen voldoen aan uw specifieke eisen en wensen.

Verder geldt dat elke vertaalopdracht maatwerk is. Verschillende factoren spelen een rol, waaronder de inhoud, de stijl en het onderwerp van de tekst, maar ook de deadline en de talencombinatie. Aan de hand van deze factoren doen wij u een projectvoorstel dat precies aansluit op uw wensen en eisen.

Maatwerk betekent ook: vrijwel alles is mogelijk bij Wilkens c.s. Heeft u bijvoorbeeld een zeer groot project met een gefaseerde oplevering van de teksten die moeten worden vertaald? Als u wilt, nemen wij de volledige planning en uitvoering van de vertalingen van u over. Wij voeren het overleg met de schrijvers van de teksten en zorgen dat uw project binnen de gestelde tijd wordt afgerond.

Schrijven

Over schrijven gesproken: Wilkens c.s. heeft niet alleen vertalers, maar ook zeer deskundige schrijvers in dienst. Zij zijn gespecialiseerd in het gestructureerd schrijven van verschillende soorten documentatie (copywriting, technical writing, SEO-teksten schrijven). Klik hier voor meer informatie over onze schrijfdiensten.

Kortom, Wilkens c.s. levert u vertaal- en schrijfwerk van hoge kwaliteit binnen een uiterst flexibel raamwerk, waarbij wij samen met u bepalen hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Offerte aanvragen

Even kennismaken?

De voordelen van
vertaalbureau Wilkens

- Native speaker vertalers voor elke taal
- Een vaste contactpersoon
- Service op maat
- ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we kennismaken!