Communicatie is een belangrijke activiteit van overheidsinstellingen. Van toespraken tot beleidsnota’s, van voorlichtingswebsites tot gemeenteverordeningen: mondelinge en schriftelijke communicatie zijn cruciaal voor vrijwel elke organisatie binnen de overheid.

overheid vertalingen vertaalbureauWilkens c.s. is de vaste vertaalpartner voor een groot aantal overheidsinstellingen. Wij werken voor lagere overheden, zoals gemeentes en provincies, maar ook voor organisaties binnen de Federale en gewestelijke overheid, zoals ministeries en uitvoeringsorganen. Daarnaast werken wij voor diverse internationale instellingen, zoals het Europees Parlement en VN-organisaties.

Diversiteit in onderwerpen en vakgebieden

De overheid speelt een rol in alle facetten van de samenleving. De inhoud en het onderwerp van de te vertalen teksten kunnen dan ook sterk variëren. Wilkens c.s. biedt professionele vertalers voor vrijwel elk onderwerp, elk vakgebied en iedere talencombinatie. Wij selecteren de meest geschikte vertaler voor uw vertaalopdracht. Bij terugkerende opdrachten werken wij zo veel mogelijk met dezelfde vertaler, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Uw overheidsvertaling met precisie en kwaliteit

Overheidscommunicatie vraagt om correcte, betrouwbare informatieverstrekking en een scherp oog voor politieke gevoeligheden. Aspecten die bij het vertalen in het gedrang kunnen komen. Als u werkt met Wilkens c.s., hoeft u zich hierover geen zorgen te maken.

Wij werken volgens ISO-gecertificeerde kwaliteitsprocedures. Voor het vertaalproces hanteren wij eveneens een gecertificeerde werkwijze (ISO 17100), die, samen met het gebruik van geavanceerde vertaalsoftware, zorgt voor een grote precisie. Elke vertaling wordt door een professionele revisor gecontroleerd op volledigheid, correctheid en inhoud. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op onze uitgebreide aftersales dienst.

Offerte aanvragen

Even kennismaken?

De voordelen van
vertaalbureau Wilkens

- Native speaker vertalers voor elke taal
- Een vaste contactpersoon
- Service op maat
- ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laten we kennismaken!