Onze klant bepaalt of wij kwaliteit leveren. Dat is het uitgangspunt bij Wilkens c.s. U merkt dit in alles wat wij doen, van het eerste contact tot aan de aflevering van de vertaling.

Persoonlijke benadering

Wij geloven in een persoonlijke benadering, omdat wij u beter van dienst kunnen zijn als wij u en uw organisatie beter kennen. Daarom heeft u bij Wilkens c.s. vanaf het allereerste contact een vaste contactpersoon. Hij of zij is degene met wie u afspraken maakt en bij wie u altijd terecht kunt met vragen en opmerkingen. Maar we zullen u ook vragen stellen, om te garanderen dat we optimaal kunnen voldoen aan uw specifieke eisen en wensen.

Kwaliteit door service op maat

De service van Wilkens c.s. wordt volledig op uw wensen afgestemd. En dat is geen loze belofte.
Is een snelle levering voor u van het grootste belang? Dan zorgen wij daarvoor – uiteraard zonder in te leveren op de kwaliteit van de teksten. Wij hebben overal ter wereld vertalers, zodat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen doorwerken.

Heeft u terugkerende opdrachten voor de vertaling van zeer grote teksten naar meerdere talen? Wij gaan met u in overleg voor de beste oplossing. Als u dat wilt, richten wij een specifieke projectorganisatie in en nemen wij de volledige planning en uitvoering van u over. Een andere oplossing: een raamovereenkomst, waarin wij de samenwerking met u bezegelen en vastleggen.

Met deze flexibiliteit vinden we voor elke opdracht de beste aanpak. In feite zijn de mogelijkheden eindeloos.
De keus is aan u.

Gespecialiseerde vertalers en schrijvers

Wilkens c.s. beschikt over een internationaal bestand van ruim drieduizend vertalers en schrijvers. Al onze taalkundige medewerkers hebben vanzelfsprekend een academische, taalgerelateerde opleiding gevolgd.

Maar daar blijft het niet bij. Het overgrote deel van onze vertalers en schrijvers heeft werkervaring in een specifiek vakgebied, of aanvullende opleidingen gevolgd. Zo worden medische vertalingen uitgevoerd door vertalers met een medische achtergrond. Voor technical writing zetten wij schrijvers in met een technische opleiding, of schrijvers die in een technische omgeving hebben gewerkt.

ISO-certificeringen

Wilkens c.s. heeft twee extern gecontroleerde kwaliteitscertificeringen:

Dit is de certificering voor onze kwaliteitsprocedures. Al onze medewerkers werken volgens dit kwaliteitssysteem, waarin elke stap van onze interne processen gedetailleerd staat beschreven, ook de klachtenprocedures en de werkwijze voor onvoorziene situaties.
Dit is de internationale norm voor vertaaldiensten. Certificering volgens deze norm garandeert vertaaldiensten van de hoogste kwaliteit. Een voorbeeld: elke geleverde vertaling van vertaalbureau Wilkens c.s. is gecontroleerd door een tweede vertaler.

Overtuigd? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen