De speciale maatregelen die de Belgische regering op 12 maart aankondigde om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 te beperken, hebben een invloed op de dagelijkse activiteiten van heel wat bedrijven en verstoren ook bij veel mensen de persoonlijke levenssfeer.

Als vertaalbureau Wilkens c.s. weten wij als geen ander dat tijdige en correcte communicatie enorm waardevol is in tijden van crisis.

In de huidige situatie rond COVID-19 willen wij ons extra flexibel opstellen om u te kunnen ondersteunen met al uw vragen en verzoeken met betrekking tot vertaalwerk. Onze processen en infrastructuur zijn zo ingericht dat wij bereikbaar zijn en blijven om onze klanten snel te kunnen voorzien van kwalitatief goede vertalingen op elk gewenst gebied. Omwille van de uitzonderlijke situatie zullen wij nu ook buiten onze standaarduren en op zaterdag en zondag bereikbaar zijn voor u.

Juist nu, nog meer dan anders, kunt u een beroep doen op onze kennis, ervaring en flexibiliteit zodat vertalingen gewoon geleverd kunnen worden.

Heeft u vragen over een vertaling of wilt u meer weten? Mail ons of bel naar +32 (0)9 265 00 40