Een positieve impact samen met Capricorn Partners

De wereld is gebouwd op cijfers. Bij deze uitspraak denk je misschien automatisch terug aan je tijd op de schoolbanken, waar je tijdens de wiskundeles de stelling van één of andere oude Griek genaamd Pythagoras leerde. Maar cijfers spelen natuurlijk een veel grotere rol dan dat. Jaarverslagen, bedrijfsprofielen, rapporten voor stakeholders, noem maar op. Het belang van de financiële sector kan niet zomaar weggecijferd worden.

Het is belangrijk om die cijfers weer te geven in een heldere en duidelijke taal, die eenvoudig te begrijpen valt door iedereen. Daar komt Wilkens c.s. in beeld. Met onze jarenlange ervaring vormen wij dan ook de geijkte partner voor al jouw financiële vertalingen. Sinds 2020 is Wilkens c.s. de vaste vertaalpartner van Capricorn Partners en we zetten deze samenwerking  graag even in de spotlight.

“Investing where technology impacts most” met Capricorn Partners

Capricorn Partners vormt al zo’n 30 jaar een vaste waarde binnen de financiële sector.
Als beheerder van risicokapitaal, vermogensgroei en beursgenoteerde vermogensfondsen leggen ze hun focus vooral op innovatieve bedrijven die ernaar streven om aan de hand van technologie een positieve impact op de planeet te maken. Hun slagzin is dan ook “Investing where technology impacts most”. Wilkens c.s. helpt hen graag om hun boodschap ook in andere talen de wereld in te sturen.

Die boodschap dient in de meeste gevallen vanuit het Nederlands naar het Engels vertaald te worden, dé taal van de financiële wereld, maar uitzonderlijk vertalen we ook wel eens hun Engelstalige communicatie naar het Nederlands.

Financiële genieën

Om wat voor documenten gaat het dan precies? We vertalen voor Capricorn Partners voornamelijk kortere teksten, zoals bedrijfsprofielen en persberichten. Maar één keer per jaar en elk kwartaal helpen we hen ook met het vertalen van hun iets omvangrijkere teksten, namelijk de jaar-en kwartaalverslagen.

De combinatie van pure cijfers en vlottere verslagen van de activiteiten van het afgelopen boekjaar vormt een boeiende uitdaging. Gelukkig hoeft niet iedereen een economisch of financieel genie te zijn. Daar hebben wij onze gespecialiseerde vertalers voor, die met hun jarenlange ervaring de handleiding die financiële teksten met zich meebrengen volledig doorspit en ontcijferd hebben. Dankzij onze gespecialiseerde financiële vertalers brengen we deze projecten dan ook steeds weer tot een goed einde.Voor Capricorn Partners werken we steeds samen met dezelfde vertalers, die al heel wat jaarverslagen op hun naam hebben staan.

Verlichten van de druk

Capricorn Partners steunt op ons als vertaalpartner voor die periodes waarin de druk toeneemt en deadlines gevaarlijk dichtbij komen. Wij verlichten graag deze druk en ontzorgen hen, zodat ze al minstens één onderdeel van hun to do-lijst kunnen afstrepen.

Ook op zoek naar een betrouwbare vertaalpartner die jou kan ontzorgen? Contacteer ons zeker via info@wilkens.be, of geef ons eens een belletje op 09 265 00 40.

Deel dit bericht, kies je platform!