Een flexibele samenwerking met Flexmail

De samenwerking tussen Flexmail en Wilkens c.s. gaat al een hele tijd terug: van het eerste contact in 2013, met sporadische vertaalaanvragen als resultaat, tot de wekelijkse opdrachten die we nu voor hen uitvoeren. In deze success case zetten we dan ook graag deze succesvolle samenwerking in de verf.

Een gebruiksvriendelijk e-mailmarketingplatform

Flexmail is een 100% Belgisch bedrijf dat software aanbiedt voor e-mailmarketing. Wilt u een uitnodiging voor een webinar, een nieuwsbrief of een promomail versturen? Het platform van Flexmail brengt alles samen in één tool en helpt u om snel, effectief en efficiënt aan uw e-mailmarketingnoden te voldoen. Bovendien krijgt u er ook nog handige tips voor uw e-mailmarketingcampagnes én een geweldig supportteam bovenop.

Snelheid en kwaliteit

“We weten dat we altijd op jullie kunnen rekenen.” Op deze manier vat Anneleen Scheepers, Content Specialist bij Flexmail, de samenwerking met Wilkens samen. Wat zorgt er nu voor dat onze samenwerking zo flexibel verloopt?

Eerst en vooral zorgen we ervoor dat de timing goed zit. We reageren snel op hun aanvragen en sturen zo snel mogelijk een offerte door. De opdrachten zijn namelijk vaak tijdgevoelig en Flexmail waardeert dan ook een snelle respons. We doen dan ook ons uiterste best om de vertaling binnen de gewenste deadline te leveren. Zo hoeft Flexmail zich geen zorgen te maken om dit onderdeel op hun takenlijst.

Verder verzekeren we de consistente kwaliteit van de vertalingen. Dat doen we door telkens dezelfde vertalers aan het werk te zetten. Na een korte zoektocht naar vertalers die het best bij Flexmail passen, kunnen we nu altijd dezelfde stijl en terminologie garanderen.

Exotische talen of net dicht bij huis?

Met welke vertaalopdrachten helpen wij Flexmail dan precies? Als Belgisch bedrijf richt Flexmail zich voornamelijk op de Belgische markt. Daarom is het belangrijk dat hun communicatie, naast het Engels, ook beschikbaar is in de drie landstalen. Hier komt Wilkens in beeld. Wij helpen Flexmail met het vertalen van blogartikels en mailings, zowel over updates in de applicatie als mails met praktische tips. Af en toe helpen we hen ook bij het vertalen van hun content voor webinars.

Met het platform zelf wil Flexmail natuurlijk ook een internationaler publiek bereiken. Wilkens helpt hen dan ook met het vertalen van deze tool en de bijhorende handleiding naar zo’n 20 verschillende talen. Bulgaars, Estisch of Maltees, het is allemaal geen probleem voor Wilkens!

Kunnen we u ook helpen met vertalingen van uw blogposts, mailings of webinars? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via + 32 9 265 00 40 of via info@wilkens.be.

Deel dit bericht, kies je platform!